Afbeelding

Geslaagde open dag Hoorus

Zakelijk 19 keer gelezen
BOXMEER – Tijdens de open dag, die de Boxmeerse speciaalzaak Hoorus onlangs samen met fabrikant Bernafon organiseerde, werd het nieuwste hoortoestel Chronos gepresenteerd.

Dit kleine toestel is geschikt voor de lange duur. Het is uitgerust met de allermodernste techniek waarbinnen spraakverstaan en luistercomfort zuiver samengaan. Elke toon is precies in de maat. Verder heeft dit toestel via de SoundGate - een soort afstandsbediening - een draadloze verbinding met Bluetooth apparatuur en met TV signalen.

[image=182445]

Actie
Tot 1 september loopt bij Hoorus een actie waarbij de SoundGate gratis bij het nieuwe Chronos hoortoestel wordt aangeboden. In de meest uitgebreide uitvoering dempt het toestel het niet telefonerende oor tijdens telefoongebruik. Belangrijk te weten is dat het toestel mag bogen op een exclusieve live muziekervaring en uitstekende bioscoopervaringen.

Prijsvraag
De prijsvraag op de open dag, waarbij bezoekers moesten raden hoeveel batterijen er in een pot zaten, leverde veel reacties op. De geschatte aantallen lagen tussen 142 en 12.000 maar het werkelijke aantal was 2103. Mevrouw J. Verhallen en de heer L Loefen benaderden dit getal het meest met respectievelijk 2045 en 2113. Beiden ontvingen een fonkelnieuw Swatch horloge.
Hoorus is gevestigd aan de Koorstraat 57 in Boxmeer. Telefoon: (0485) 52 30 06. Zie ook www.hoorus.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant