Afbeelding

Intervet verder als MSD Animal Health

Zakelijk 136 keer gelezen
BOXMEER - Merck’s diergezondheidsdivisie, voorheen bekend als Intervet/Schering-Plough Animal Health, voert sinds woensdag buiten de Verenigde Staten en Canada als nieuwe naam MSD Animal Health.

[image=182342]

“De naamsverandering weerspiegelt Merck's betrokkenheid bij diergezondheid en haar aanvullende rol bij de onderneming over de gehele linie”, aldus Raul Kohan, President van Merck Animal Health. Hij wees op de betrokkenheid die zowel sectorbreed als maatschappelijk is. Verder noemde hij het streven naar toegevoegde waarde en duurzame groei.
“Met de wetenschappelijke en bedrijfsmatige ondersteuning van het moederbedrijf bezit Merck Animal Health de noodzakelijke mix van middelen om onze positie als een bepalende speler in deze bedrijfstak te bevorderen.”
Merck Animal Health / MSD Animal Health is een wereldleider op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van veterinaire geneesmiddelen en vaccins, met een sterke aanwezigheid in de biologics en farmaca. In 2010 genereerde de diergezondheidsdivisie wereldwijde verkopen van 2,9 miljard dollar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant