Afbeelding

Kringloop Cuijk officieel open

Zakelijk 188 keer gelezen
CUIJK – De vestiging van Stichting Aktief in Cuijk, die medio april de deuren opende, werd zaterdag officieel geopend door wethouder Michiel van Veen van de gemeente Cuijk.

[image=182022]

Het is de derde locatie voor de kringloopwinkel, want na de start in het Tuigleerstraatje werd tijdelijk een groot pand in de Molenstraat betrokken. Toen dat werd opgeëist, duurde het enige tijd voordat er zich kwam op de nieuwe locatie in een voormalig schoolgebouw aan de Mgr. Zwijssenstraat in de wijk de Valuwe. Het pand bestaat uit een winkel en opslagdepot.
De winkel heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan honderden spullen van prima kwaliteit. Stichting Kringloop heeft een eigen technische dienst, die ingebracht elektrische apparatuur test. Want een toestel moet wel werken als het wordt aangeboden. Belangrijk is dat de winkel ook werkgelegenheid biedt aan tien tot vijftien mensen.
De Kringloopwinkel aan de Mgr.Zwijssenstraat 1 in Cuijk is geopend op maandag van 11.00 tot 17.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info: (0485) 57 63 45.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant