Afbeelding

Verwendag patiënten Maasziekenhuis

Algemeen 156 keer gelezen
BOXMEER - De oncologische patiënten van de afdeling Dagbehandeling/ RUCO van het Maasziekenhuis Pantein werden woensdag 22 juni in het zonnetje gezet. Enthousiaste medewerkers van deze afdeling hadden een 'verwennerij' voor hun patiënten georganiseerd om van de opening van de afdeling een echt feestje te maken.

[image=182017]

De patiënten werden van top tot teen verwend. Zo waren er schoonheidsspecialisten en masseurs die er voor zorgden dat iedereen zich mooi en ontspannen voelde. Dit alles, in combinatie met de overvloed aan lekkere hapjes, een wijnproeverij en de gezellige sfeer, zorgden voor een erg leuke dag.
Verpleegkundige oncologie Mieke Rullen: ”We willen graag dat onze patiënten op een ontspannen manier met de nieuwe afdeling kennis kunnen maken. Daarom hebben we alle oncologisch patiënten die vanaf april in het Maasziekenhuis Pantein onder behandeling staan en hun mantelzorgers uitgenodigd voor een leuke dag.” Ze vervolgt: “Kanker heeft niet alleen effect op de patiënt zelf, maar ook op de mensen om hem of haar heen, en ook zij verdienen een vrolijk moment in een heftige periode.”

[image=182018]

Met deze verwennerij wilden de medewerkers van de afdeling Dagbehandeling / RUCO graag dat de patiënten niet alleen naar het ziekenhuis komen voor een mogelijk vervelende behandeling, maar ook positieve herinneringen hebben aan de afdeling. Volgens de patiënten zijn ze daar zeker in geslaagd: “Ik heb een heerlijke dag gehad, hartelijk dank voor dit mooie moment”.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant