Afbeelding

Merletgaarde bijna bouwrijp

Wonen 60 keer gelezen
VIERLINGSBEEK – Nadat in mei een begin werd gemaakt met de sloop van de oude woningen, wordt sinds enkele weken hard gewerkt aan het bouwrijp maken van het perceel voor de nieuwbouw van Gezondheidscentrum en wooncomplex Merletgaarde in Vierlingsbeek.

[image=181861]

Merletgaarde, een project van woningbouwcorporatie Wonen Vierlingsbeek aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek, omvat een gezondheidscentrum en 23 woningen: tien huurappartementen, vijf starterswoningen, twee halfvrijstaande woningen en zes koopappartementen.
De woningen verrijzen vlak bij Merlet, het steunpunt voor ouderen in Vierlingsbeek. Pantein Zorg, de beheerder van Merlet, biedt de toekomstige bewoners straks een woon-zorgarrangement aanbieden (o.a. alarmering).

[image=181862]

Het gezondheidscentrum wordt na oplevering betrokken door een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Zij hebben nu elders in het dorp hun praktijk.
Het bouwrijp maken is in volle gang. De afgelopen weken werd de riolering gelegd en deze week werden leidingen voor gas, water, elektra en de kabel onder de grond gebracht. Volgens een woordvoerder van Wonen Vierlingsbeek wordt na de bouwvak een begin gemaakt met de bouwwerkzaamheden van het complex.

[image=181863]




Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant