Afbeelding

Geslaagde fietstocht KBO Mill

Algemeen 8 keer gelezen
MILL - Op dinsdag 21 juni organiseerde de KBO Mill haar jaarlijkse fietstocht. Het was vroeg in de morgen slecht weer, maar de trip moest doorgaan omdat alles geregeld was.

Veertig liefhebbers meldden zich voor de tocht van 60 km. Om 9.30 uur werd er gestart en was het droog en wonder boven wonder is het de hele dag mooi weer geweest. De eerste lekke band was in Beers, maar het werd snel geplakt door Adriaan. Slecht met tien minuten vertraging arriveerde het gezelschap in Linden waar koffie met gebak klaar stond. Daarna ging de tocht over de dijk via Grave naar Leur waar de door AH geschonken lunch door Sjaan Jilesen en Nellie van Gemert was bezorgd.

[image=181746]

Daarna ging het richting Ravestein en via Neerlangel en Overlangel naar Reek, waar de laatste stop was voor een glaasje fris. Voor vijf uur was het gezelschap terug in Mill. De deelnemers waren vol lof over mooie tocht en de organisatie.
KBO mill organiseert nog meer fietstochten. De eerstvolgende is op 5 juli, als om 13.30 uur wordt gestart bij Mariënweerd. Deze tocht is 30 km en er wordt rustig gereden.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant