Afbeelding

Green@Move gaat rijden

Verkeer en vervoer 14 keer gelezen
SINT ANTHONIS/WANROIJ - Door zonne-energie aangedreven voertuigen zijn wereldwijd bezig aan een gestage opmars. En dat is niet zo vreemd. Deze duurzame en milieuvriendelijke manier van personenvervoer maakt geen lawaai, verbruikt weinig energie en stoot geen uitlaatgassen uit.

[image=181662]

Green@Move in Wanroij haakt met haar unieke greenshuttle in op deze trend. Green@Move exploiteert milieuvriendelijke en duurzame vervoersconcepten. De voertuigen hebben een elektrische motor die zijn energie ontleent aan krachtige accu’s. Zonnepanelen op het dak van de greenshuttle zorgen voor extra stroomvoorziening. Green@Move is gespecialiseerd in nieuwe vormen van personenvervoer over de weg. De komende jaren staat dan ook, naast de huidige green-shuttle, de lancering van een aantal nieuwe groene vervoersoplossingen gepland.
Op 30 juni om 10.00 uur zal de burgemeester Marleen Sijbers van de gemeente Sint Anthonis de Green@Move shuttle in gebruikstellen. Deze festiviteit zal plaatsvinden bij De Heksenboom Bosweg 40 te Sint Anthonis. Voor meer informatie: (0485) 47 08 51. Zie ook www.greenatmove.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant