Afbeelding

Weijerstaete officieel geopend

Wonen 17 keer gelezen
BOXMEER – Mooiland Maasland en Zorgcentra Pantein openden donderdag op feestelijke wijze het splinternieuwe woonzorgcentrum Weijerstaete in Boxmeer.

Een belangrijke stap om ouderen in Boxmeer voor de toekomst een veilige en prettige leefomgeving te bieden. Voor nu een eerste mijlpaal in een ambitieus en prachtig project.

[image=181387]

Oplevering
De ingebruikname werd voor de middag met de nieuwe bewoners van het zorgcentrum gevierd. Dat zijn de mensen die onlangs zijn verhuisd naar hun nieuwe stek. Zij kregen, onder het genot van muziek van Lya de Haas, een heerlijke koffietafel geserveerd. ‘s Middags startte het feestelijke en formele gedeelte met relaties van Zorgcentra Pantein, gemeente Boxmeer en Mooiland.
De hele week worden er, door de medewerkers en vrijwilligers van Zorgcentra Pantein en samen met alle bewoners, allerlei activiteiten georganiseerd.

[image=181388]

Vernieuwend
Weijerstaete is een omgeving waar het goed wonen en leven is. Met voorzieningen in de buurt en het prachtige Weijerpark als achtertuin. Senioren kunnen hier tot op hoge leeftijd blijven wonen, ook als de behoefte aan zorg intensiever wordt. Gelegen in het hart van Boxmeer met het woonzorgcentrum als middelpunt. Weijerstaete heeft alles in huis voor het goede leven.

[image=181389]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant