Afbeelding

Köpkesmert in Maashees

Opmerkelijk 87 keer gelezen
MAASHEES – Na afloop van de Heilige Mis, die om 11.00 uur begint, vindt zondag 17 januari in het gemeenschapshuis Plein 27 in Maashees de traditionele Köpkesmert plaats.

[image=124829]

Op de mert worden na de koffie en krentenbrood vanaf 13.00 uur allerlei soorten vlees van het varken te koop aangeboden door de Rüpers Rob en Marc. Ook dit jaar zal er weer een jeugdronde zijn, om jonge dorpsgenoten kennis te laten maken met de verkoop bij opbod.
Tussen de verkooprondes door is er een afwisselend programma, te beginnen met het jeugdorkest BMBM. De leden van dit orkest komen uit Broekhuizen, Maashees, Broekhuizenvorst en Melderslo.
Ook de Cheerbliekskes treden weer op als generale repetitie voor de carnaval. Nieuw op het programma is dit jaar een duo. En natuurlijk worden gasten tijdens de Köpkesmert verwend door lieftallige jonge dames die met vleeshapjes rond gaan. Ook is er de winterkost snert te koop. Rond 16.30 uur wordt de middag besloten. Alles in gemeenschapshuis Plein 27, Mgr. Geurtststraat 27 in Maashees.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant