Afbeelding

ONA brengt Streep door de rekening

Kunst en cultuur 48 keer gelezen
MILSBEEK - Toneelvereniging ONA Milsbeek brengt in maart de komedie Streep door de rekening op de planken. Het stuk van Jo Snoeren wordt op gevoerd in Misbeek, Ven-Zelderheide en Middelaar.

De komedie speelt zich af in een hotel, dat door een broer en zus geërfd is van hun ouders. Beiden hebben heel verschillende toekomstplannen met dit hotel, zeer regelmatig leidt dat tot heftige woordenwisselingen tussen broer en zus. Ook vreemde hotelgasten zorgen voor een onnavolgbaar spel om de knikkers. Verrassende winnaars in dat spel zorgen voor een streep door de rekening van de verliezers. Het toneelstuk wordt weer geregisseerd door Emily van Eck. De regisseuse heeft ditmaal zelf een rol voor haar rekening genomen.

[image=131633]

De première en de daarop volgende twee uitvoeringen zijn in de vernieuwde Milsbeekse zaal Trefpunt. De uitvoeringsdata zijn zondagen 14 en 21 en zaterdag 20 maart. In Ven-Zelderheide wordt Streep door de rekening op zaterdag 27 maart opgevoerd in zaal De Uitkomst. ONA besluit de ‘tournee’ op zondag 28 maart met een uitvoering in gemeenschapshuis ’t Dörpshuus.
Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zalen zijn steeds om 19.30 uur open. Kaarten (à 8 euro) zijn voorafgaand aan de voorstellingen in de betreffende zaal te koop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant