Afbeelding

Lintje voor vertrekkende raadsleden

Politiek 34 keer gelezen
MILL – Twee recenteijk gestopte gemeenteraadsleden in de gemeente Mill en St Hubert werden woensdag koninklijk onderscheiden.

Namens de koningin kregen ze tijdens een zitting van de gemeenteraad een lintje opgespeld door burgemeester Hans Verheijen.
Jan de Klein (65) uit Langenboom werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Jan was in de raad 12 jaar lid van de Vier Kernen Partij (VKP). De Klein was jarenlang actief bij de tennisclub, ondermeer als bestuurslid, lid van de technische commissie en mede-organisator van het Open Tennis Toernooi. Verder verzorgt hij de boekhouding van diverse mensen en is hij betrokken bij de organisatie van de collecte van de Hartstichting.

PvdA-man
Dezelfde onderscheiding als Jan de Klein werd toegekend aan de eveneens 65-jarige Wim van Happen. Het PvdA-raadslid uit Sint Hubert zat twee periodes in de raad (1990-1994 en 1998-2010), met in totaal 16 jaren. Tussendoor was deze zelfstandige ondernemer (consultant) ook nog voorzitter van de PvdA afdeling gemeente Mill. Ook is hij vrijwilliger van de parochie H. Hubertus en Barbara en lid van de vogelvereniging ‘Klank en Kleur’.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant