Afbeelding

JVC Cuijk blijft knokken voor Topklasse

Voetbal 38 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk ontvangt zondag UNA op het eigen mooie kunstgras. De Cuijkenaren moeten winnen om in de race te blijven voor het heilige doel van dit jaar: plaatsing voor de Topklasse.

Aanstaande donderdag 15 april zal het restant van het gestaakte duel bij OSS'20 (1-0 achter/28 minuten te gaan) hoogstwaarschijnlijk worden uitgespeeld. Het is zaak voor JVC om eerst van het lastige UNA te winnen om vervolgens in Oss nog voor een uiterste krachtsinspanning te gaan.

Gezien de samenstelling van de selectie worden de prestaties van JVC behoorlijk onder een vergrootglas gelegd. Dat is ook te merken hier op Kliksport want JVC hoeft maar een keer te verliezen en meteen regent het reacties. Als deze ongenuanceerd van aard zijn dan zijn wij helaas genoodzaakt om het forum te sluiten.

De beleidsbepalers en technische mensen van JVC verdienen ook geen kwetsende scheldkannonades van anonieme lieden. Gewoon kritisch zijn is natuurlijk weer iets anders, maar dan kun je eigenlijk ook net zo goed je naam geven. Zo lijkt het tenminste.

Bij de Cuijkse club wordt eigenlijk al jarenlang op commercieel en technisch gebied een goed overkoepelend beleid gevoerd. Spelers zijn er altijd tevreden, worden met respect behandeld, de selectie ziet er dan ook altijd goed uit en behoort tot de besten op amateurvoetbalgebied. Alles heeft natuurlijk ook te maken met de goed gefundeerde businessclub die veel breder van opzet is dan veel mensen denken. Alle voorwaarden zijn dus gecreërd om mee te doen om de prijzen.

Nog steeds wisselvallig

Helaas blijven de sportieve prestaties dit jaar relatief wat achter. Dit ligt niet aan de inzet van de technische mensen want die staat buiten kijf. Op een of andere manier blijft echter het probleem de kop opsteken dat goede wedstrijden tegen sterke teams worden afgewisseld met zeperds tegen de mindere goden. De lat ligt nu eenmaal hoog bij JVC waardoor men vaak gedwongen wordt het spel te maken. Dit is voor elke ploeg lastig, zaak is dan wel om niet tegen counters aan te lopen.

Zondag is UNA ook weer zo'n 'tricky' tegenstander. De mannen uit Zeelst kunnen zeker het spel niet maken maar zijn levensgevaarlijk in de omschakeling. JVC Cuijk zal dus gecontroleerd moeten aanvallen om zodoende toch de controle te behouden. Drie punten zijn in ieder geval gewenst want anders komt de 4e plaats serieus in gevaar.

Programma voor zondag:
OJC Rosmalen - Gemert
UDI'19 - EVV
OSS'20 - DESK
JVC Cuijk - UNA
Dijkse Boys - Venray
Schijndel - Meerssen
Baronie - Papendrecht

[image=134050]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant