Afbeelding

Wie wordt de openingsact van Op De Tôffel?

Muziek 50 keer gelezen
VIERLINGSBEEK – Als opwarmer voor het popfestival Op De Tôffel organiseert Gryphus volgende week zondag een bandwedstrijd voor regionale bands: Op Ut Tuffelke. Uit de stapel inzendingen zijn vijf bands geselecteerd die het strijdperk zullen betreden.

[image=135241]

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De bands, variërend van singer-songwriter muziek tot progressieve metal, zullen ieder een half uur hun kunsten vertonen. Daarna zal de jury de winnaar kiezen. De inzet van de wedstrijd is een podiumplaats voor het festival Op De Tôffel.

Op De Tôffel
Het festival waar menig muziekliefhebber elk jaar naar uitkijkt, vindt zondag 20 juni plaats op het Vrijthof in Vierlingsbeek. De eerste namen van aanwezigen zijn al bekend. Het betreffen veelbelovende namen zoals Go Back To The Zoo, Awkward I en The Van Jets; artiesten die garant staan voor uiterst vermakelijke shows.

Openingsact
Wie de openingsact wordt, wordt zondag 25 april beslist in Gryphus (Grotestraat 18a in Vierlingsbeek). Aanvang is 15.30 en de entree is geheel gratis.

Om te weten wat je te wachten staat, kun je op de myspace pagina’s van de deelnemers al het nodige beluisteren:
Loes Swinkels & Band
The Marquees
Offroad
The Sin Committee
The Story Of Mr. Black

Lees meer in De Maas Driehoek van dinsdag.

[image=135242]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant