Afbeelding

Zorgverhuizer van het Jaar 2010

Wonen 45 keer gelezen
AMSTERDAM/BOXMEER – Het verhuisbedrijf Mondial Van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer is uitgeroepen tot Zorgverhuizer van het Jaar. Het landelijke netwerk van verhuisbedrijven heeft de verkiezingen in het leven geroepen om de kwaliteit van de dienstverlening te stimuleren. “De award voelt als een stukje bewijs voor ons goede werk”, aldus eigenaar Roel van Dijk die zijn geluk niet op kon.

Het verhuisbedrijf uit Boxmeer mag zich met recht Zorgverhuizer van het Jaar noemen. De eigenaar beaamt dat zijn medewerkers vakbekwaam zijn en de taal van de zorg spreken. “Onze verhuizers werken ontzettend hard om de interne klanten van onze zorgklanten, de bewoners van zorgcentra en ziekenhuizen een mooie dag te bezorgen tijdens de verhuizing, en dat het geen emotioneel uitputtende dag wordt. Verhuizen in de zorg is voor ons steeds opnieuw een feest. Ons complete bedrijf is erg blij met de award. De slagzin op onze auto’s ‘uw zorgverhuizer!’ kunnen wij nu met nog meer trots dragen.”

[image=135769]

Op basis van getoonde bekwaamheid en betrokkenheid bij Unit de Zorg mocht het bedrijf de award in ontvangt nemen. Unit De Zorg is de tak van Mondial Movers, het landelijke netwerk van verhuisbedrijven, die zich speciaal richt op het zorgsegment. Bijna alle medewerkers van het Boxmeerse verhuisbedrijf zijn opgeleid als zorgverhuizer. Niet alleen dit diploma, maar vooral de ervaring die zij hebben met verhuizen binnen zorginstellingen maakt hen tot geschikte zorgverhuizers.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant