Afbeelding

Actie en absurdisme in Vortum-Mullem

Kunst en cultuur 98 keer gelezen
VORTUM-MULLEM - De toneelvereniging in Vortum-Mullem brengt dit weekend opnieuw een komisch toneelstuk op de planken. Versterkt met nieuw talent, is er de afgelopen maanden hard en met veel plezier gerepeteerd.

‘Bonbons in Luxe Verpakking’ is een stuk vol vaart, actie en absurde situaties. De voorstellingen beginnen zaterdag 24 en zondag 25 april om 20.00 uur in het Gemeenschapshuis (Sint Cornelisstraat 20, Vortum-Mullem). De kaartjes kosten 7 euro in de voorverkoop, 7,50 euro aan de kassa. Voorverkoop via telefoonnummer: 0485-577443.

[image=135834]

Hier alvast een tipje van de sluier:
Wanneer geef je iemand een doos luxe bonbons? Om iets goed te maken? Of zomaar, als een attentie óf om een gesprek in te leiden? En dan: wie geeft bonbons aan wie?
Ach, als we elk gebaar op elk moment verkeerd begrijpen, probeer dan eens te verklaren wat wél de bedoeling van zo’n presentje is.

Dus als u nu weet dat er in dit stuk behalve een ‘goed’ echtpaar, een ‘zakenrelatie’, een vriendin, een tuinman (die zich nooit ergens mee bemoeit) en een hulp in de huishouding (die véél helpt) ook nog een (soort van) tante en haar (onmogelijke) neefje voorkomen, dan begrijpt u dat er zoveel te beleven is, dat dit moeilijk in een paar woorden uit te leggen valt. Dat moet u gewoon zien.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant