Afbeelding

Pierre Hermans - Die eeuwige jeugd

Column 152 keer gelezen
Pierre Hermans is eigenaar van Hahebo in Boxmeer. Iedere editie van het magazine Bedrijvig Land van Cuijk laat hij zijn licht schijnen op actuele of opmerkelijke onderwerpen voor ondernemers en bestuurders. Voortaan is zijn column ook online terug te lezen.

[image=136333]

Die eeuwige jeugd
Nu Jan-Peter en Wouter het écht met elkaar gehad hebben kan de voorjaarsschoonmaak door Den Haag. Waar Wouter en Camiel niet meer wilden balanceren tussen veel werk en weinig gezin (iets waar wij ondernemers ongetwijfeld allemaal ervaring mee hebben), gooit Agnes de handdoek zelf in de ring. Daardoor is het nu tijd voor Roemer.. Emile Roemer.

Als raadslid van Boxmeer heb ik Emile ervaren als een eerlijke, oprechte man, die altijd strijd met open vizier. Ik vind het toch mooi dat onze regio hiermee in heel Nederland ter sprake komt en het toont toch maar weer de potentie van onze regio aan. Hoe dan ook, er waait een frisse wind door Nederland.

Na bijna dertig jaar ben ik er ook achter gekomen dat het goed is om ook die wind eens door je bedrijf te laten waaien. Daarmee bedoel ik natuurlijk niet dat je de helft van je personeel de deur moet wijzen, maar gooi gewoon eens wat jonge jongens en meisjes in het diepe en je ziet dat talent vanzelf komt bovendrijven. En nieuw talent is niet alleen erg belangrijk voor de frisheid, maar ook voor de continuïteit van je bedrijf.

Tot slot vind ik het gewoon erg leuk om jongeren een kans te geven. En dankzij hen ben ik volgens mij ondertussen al aan mijn zesde jeugd begonnen!

Pierre Hermans
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant