Afbeelding

Udens paar succesvol bij kampioenschap

Sport 56 keer gelezen
MILL - Dit jaar werd voor de vierde keer de Open Benelux Kampioenschappen country dansen gehouden bij Fitland in Mill. Deze wedstrijd was van vrijdag tot en met zondag. Het Udense paar Marja en Toon van de Boogaard ging naar deze wedstrijd om te proberen om voor de vierde keer op rij deze titel mee naar huis te nemen.

[image=136331]

Na eerder dit jaar een 4e plaats op de Wereldkampioenschappen behaald te hebben wilden ze wel weer in de top 3 staan. De concurrentie was dit jaar even groot als andere jaren. Na een mooie, spannende wedstrijd gingen ze uiteindelijk met de 1e plaats naar huis, hun vierde titel in 5 jaar.
Marja deed ook mee aan Line dansen, waar ze in een groot deelnemersveld ook voor de titel ging. Zij danst nog maar een paar maanden in de categorie silver intermediate, de op een na hoogste klasse. Ze had eerder al een aantal wedstrijden meegedaan in een lagere categorie en al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Ook nu haalde ze de eerste plaats en werd voor de eerste keer Benelux Kampioen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant