Afbeelding

Meimaand feestmaand bij Roepaen

Kunst en cultuur 49 keer gelezen
OTTERSUM - Mei wordt voor Roepaen een feestmaand. Naast de Evenementen en het Podium komt er een bedrijfstak bij: K@R (Kunsten@Roepaen) toont vanaf volgende week hedendaagse kunst in al haar facetten. De lancering van K@R is reden voor een hele maand feest met een keur aan activiteiten.

[image=136343]

Het nieuwe kunstinitiatief K@R zal vanaf mei verschillende keren per jaar hedendaagse kunst op een onderscheidende en spannende manier presenteren. In het souterrain van het kloostergebouw, dat het afgelopen jaar werd verbouwd tot bijna 1000m² expositieoppervlakte, wordt straks kunst gepresenteerd met een zeer eigen karakter.
K@R opent zijn deuren op 15 en 16 mei met een festival op het binnen- en buitenterrein van Roepaen. K@R presenteert in dit weekeinde naast livemuziek op een buitenpodium ook een breed entertainmentaanbod met onder meer dansvoorstellingen, dj workshops, kleinkunst en theatrale kloosterrondleidingen. In het middelpunt van al dit staat de eerste K@R expositie die de organisatie K@R-t-Blanche heeft gedoopt. Ruim 30 (inter)nationale kunstenaars(groepen) presenten hun werk in de vorm van ruimtelijke installaties, animaties, schilder-, video- en geluidskunst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant