Afbeelding

Drie lintjes in Grave

Algemeen 85 keer gelezen
GRAVE - In Grave heeft burgemeester Wilma Delissen vanochtend drie koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Hermien Kuipers, Theo Raaijmakers en Tom Schouten werden Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De decorandi werden thuis verrast met deze bijzondere blijk van waardering. Hermien Kuijpers – Duijs uit Grave (73 jaar) is al bijna 40 jaar actief als vrijwilliger voor verschillende organisaties in Grave, waaronder de EHBO, het Rode Kruis en KBO.
Theo Raaijmakers uit Velp, 66 jaar, zet zich al ruim 30 jaar actief in voor de carnavalsvereniging De Zandkruiers in Velp en voor de RK parochie van Velp. Bij de carnavalsvereniging was hij onder meer lid van het jeugdcomité, 25 jaar lid van de raad van Elf en prins Carnaval. Zijn vrijwilligerswerk voor de parochie houdt in dat hij lid is van de werkgroep Liturgie en van de werkgroep Integratie mensen met een geestelijke beperking; ook heeft hij in het kerkbestuur gezeten.
De 57-jarige Tom Schouten uit Grave zet zich al circa 20 jaar actief in als vrijwilliger voor verschillende organisaties en verenigingen in Grave. Daarnaast werkt hij 10 jaar als vrijwilliger van het Wieger museum in Deurne, was hij voorzitter van de Horecavereniging Grave en 7 jaar lid van de Stichting Bezoekersmanagement Grave. Vanaf 2008 is Tom Schouten voorzitter van de harmonie Stad Grave.

[image=136498]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant