Afbeelding

Keldonkse spaart 5000 Euro voor molen

Opmerkelijk 54 keer gelezen
KELDONK – Stichting Korenmolen De Hoop zette afgelopen week Ria Kuijpers in de bloemetjes, vanwege haar opmerkelijke bijdrage aan de herbouw en restauratie van de Keldonkse molen. Met haar spaaractie wist Ria inmiddels meer dan vijfduizend euro bijeen te vergaren. Haar inzet leverde haar in ieder geval alvast een bloemetje op tijdens de Nationale molen- en gemalendag. De Keldonkse belooft onverstoorbaar door te gaan en blijft mensen oproepen deel te nemen aan haar actie.

[image=137641]

Ter gelegenheid van de behaalde mijlpaal en om de actie nogmaals extra onder de aandacht te brengen maken deelnemers nu tijdelijk kans op een verzorgd arrangement ‘Oud geld’ voor twee personen van het Geldmuseum te Utrecht. Deelnemers aan de actie kunnen tot zondag 4 juli 2010 (vakantie-)munten & biljetten, zegeltjes, koffiepunten, consumptiemunten etc. inleveren bij Ria Kuijpers, Kuilven 30, 5469 GB Keldonk. Inleveren kan ook op 4 juli tijdens de Keldonkse jaarmarkt bij de stand van de stichting korenmolen De Hoop. Aan het einde van de jaarmarkt wordt de winnaar van het arrangement bekendgemaakt. Donateurs moeten daarom ook niet vergeten hun bijdrage aan de spaaractie te voorzien van naam, adres en telefoonnummer.
Ria Kuijpers over de actie; “Ik hoop echt dat veel mensen de moeite willen nemen hun vergeten waarden in te leveren voor het goede doel. De kans op het winnen van het arrangement maakt een ommetje naar het Kuilven in Keldonk nu zeker de moeite waard. Met deze actie wordt letterlijk en figuurlijk munt geslagen uit deze veelal verloren gewaande waarden”.
Voor meer informatie over de ‘Spaar & Win’-actie en het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen: kijk op www.keldonksemolen.nl.

[image=137642]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant