Ouderenhelpster Annie beloond met lintje

  •   keer gelezen
BEERS – Annie van de Leuvert-De Waal (64) doet al jaren veel voor de gemeenschap van Cuijk en met name voor ouderen en zieken in de gemeente. Op 22 december kreeg zij daarvoor een lintje uitgereikt uit naam van de koningin: Lid in de Orde van Oranje Nassau.

[image=161237]

Tijdens de kerstviering van de Katholieke Bond Ouderen (KBO) in Beers ontving ze de onderscheiding uit handen van burgemeester Paul Mengde van Cuijk.
Al 26 jaar is Annie van de Leuvert actief lid voor de KBO Beers en Linden. Ze geeft leiding aan de toneelclub en de brei- en handwerkclub van de KBO. Daarnaast verzorgt ze secretarieel werk en is ze alweer meer dan een decennia bestuurslid. Ook haar werk voor de Stichting Welzijn Ouderen Cuijk (SWOC) en voor de Zonnebloemafdeling doet ze met verve. Ze is secretaresse, ondersteunt ouderen door ze even een bezoekje te brengen, een boodschap voor ze te doen of ze op allerlei manieren te helpen. De in Beers woonachtige Annie helpt met de organisatie van vakantieweken en andere activiteiten. Niets is haar teveel gevraagd en ze doet het allemaal graag. Velen zullen Annie ook kennen als de stuwende kracht achter de jaarlijkse kerststallenexpositie in de Lambertuskerk. Daar zingt Annie bovendien zeer regelmatig met het gemengd koor. Ook hier zet ze zich dubbel en dwars voor de gemeenschap in. Zo bezorgt ze elke verjaardagskaart bij leden eigenhandig.
Meer berichten