Afbeelding

Jan Klaassen op avontuur

Kunst en cultuur 26 keer gelezen
SINT HUBERT – De Stichting Jeugdbelangen Sint Hubert presenteert op vrijdag 17 december Knarf & Koo, een gezelschap dat poppenkast speelt voor kinderen van de groepen 1 tot en met 4.

Jan Klaassen beleeft in Sint Hubert een tweetal spannende avonturen. In het eerste avontuur krijgt hij te maken met een gemene dubbelganger. Deze wordt geholpen door de heks Hoeplapoepla. Gelukkig krijgt Jan hulp van agent Snuf en clowntje Bas.
In het tweede verhaal, dat na de pauze wordt gespeeld, spookt het rond de poppenkast. Katrijntje wil verhuizen, want ze ziet spoken. Jan Klaassen gaat op onderzoek uit en ontdekt dan dat de spoken geen echte spoken zijn. Maar het duurt wel even voordat Jan dat te weten komt...!
De show is op 17 december in de Jachthoorn te Sint Hubert en begint om 13.30 uur en duurt tot 14.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro (inclusief ranja voor de jeugd). Kaartjes reserveren kan bij Joyce Theunisz (0485 45 45 16) of bij Diana van Kempen (0485 45 47 84). Zie ook www.stichtingjeugdbelangen.nl.

[image=158380]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant