Eervol verlies Flamingo's dames

Sport 34 keer gelezen
GENNEP - De volleybalsters van het Gennepse Flamingo’s hebben de winst moeten laten aan de nummer twee uit de B-League, Dynamo uit Apeldoorn. Ondanks de 1-3 nederlaag heerste in de Gennepse sporthal Pica Mare optimisme want de ploeg van trainer Brandwijk raakte steeds beter in vorm.

[image=158351]

[image=158349]

Het treffen met Dynamo werd een prachtige wedstrijd met fraai volleybal en veel lange rally’s. De vier sets bleven ieder tot aan het einde spannend. Zo scoorde Flamingo’s veel over de buitenkanten en sloegen de Apeldoornse vrouwen door het midden de ballen hard naar beneden.

[image=158350]

Het Gennepse thuispubliek stond achter Flamingo’s en zag dat de Roze Vogels Dynamo aardig bijbeenden. De eerste set ging met 23-25 naar Dynamo. Met dezelfde cijfers won Flamingo’s de tweede set. In de derde set nam Dynamo wat afstand: 19-25. In de vierde set lagen veel kansen om er een vijfde set eruit te slepen. Flamingo’s kwam op negen punten voorsprong maar zag Dynamo dichterbij komen. Met 23-25 ging de set- en matchzege naar de Apeldoornse dames.