Afbeelding

Beerse wint e-reader met prijsvraag BiblioPlus

Algemeen 108 keer gelezen
CUIJK - De 16-jarige Elke Oppers uit Beers heeft een e-reader gewonnen met de puzzel ONTDEK & WIN van BiblioPlus. Uit handen van Anja Vloet van bibliotheek Cuijk ontving Elke de e-reader gevuld met 10 e-books en de felicitaties. Elke is een fanatieke lezer en ze was erg blij met de e-reader.

Wie ook wil kennismaken met de e-reader, kan bij BiblioPlus terecht. Het reserveren van een e-reader kan in de bibliotheekvestiging of via de online catalogus. BiblioPlus leent meerdere exemplaren uit aan leden van 12 jaar of ouder. De e-readers zijn gevuld met drie e-books in diverse genres. De Vereniging van Openbare Bibliotheken is op landelijk niveau nog bezig met een mogelijkheid om het lenen van e-boeken te realiseren.

Ontdek
De gratis kwartaaluitgave ONTDEK!, waar de puzzel in staat, is onder andere verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus. De eerste uitgave verscheen begin september. De tweede uitgave is nu digitaal te lezen op www.biblioplus.nl en vanaf 1 januari 2011 verkrijgbaar in de bibliotheken.

[image=157870]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant