Afbeelding

Jan van Raaij zwaait af als Ridder

Algemeen 162 keer gelezen
BOXMEER – Bij zijn afscheid als directeur van Intervet werd Jan van Raaij vorige week vrijdag in Boxmeer onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Het was burgemeester Karel van Soest die de inwoner van Sint Antonis op verzoek van collega Marleen Sijbers van de gemeente Sint Anthonis de eervolle onderscheiding uitreikte.
Jan van Raaij (62) ontving de onderscheiding bij gelegenheid van zijn vertrek als directeur van Intervet en vanwege de vele verdiensten voor het bedrijf en de werkgelegenheid in de regio.
Decorandus begon in 1967 bij Nobilis, dat later opging in Intervet en thans Intervet/Schering-Plough Animal Health (SPAH). Hij begon als medewerker productieplanning, maakte binnen het management van de diergeneesmiddelenproducent een aantal stappen met als uiteindelijke post die van directeur.

Klankbord
Als directeur van de locatie Boxmeer wordt hij omschreven als Pater Familias en mentor van het bedrijf. Door medewerkers wordt hij geprezen als klankbord, luisterend oor, overloop en steunpilaar. Van Raaij was mede initiatiefnemer van de samenwerking met een sociale werkplaats, waarvan nu 150 medewerkers werkzaam zijn voor Intervet. Als bestuurder van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg was hij een succesvol pleitbezorger voor de vestiging van de labschool van ROC De Leijgraaf op het Intervetterrein. Hij bekleedt diverse andere functies in het bedrijfsleven en is sinds kort voorzitter van de Dorpsraad Sint Anthonis.

[image=157735]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant