Afbeelding

CJG Land van Cuijk akkoord

Algemeen 81 keer gelezen
Boxmeer – De gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint Anthonis, Mill en St. Hubert en de vijf kernpartners zetten woensdag in de raadzaal van het gemeentehuis in Boxmeer hun handtekening onder de overeenkomst rond het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Land van Cuijk. Met de ondertekening van dit akkoord leggen de partijen de onderlinge afspraken vast en bekrachtigen zij hun samenwerking.

Wethouder Hendriks-Van Haren van de gemeente Boxmeer opende met een kort openingswoord, waarin zij benadrukte dat de samenwerking een belangrijk doel dient: het verschaffen van informatie en advies op het gebied van opvoeden en opgroeien voor jongeren én volwassenen. “Het convenant is de kroon op een jaar hard werken”, stelt Joke Derks van de Ven, medewerker CJG, “de gemeenten en de vijf kernpartners hebben een jaar lang hun best gedaan om het CJG handen en voeten te geven. Dat is gelukt en met het akkoord bekrachtigen we onze samenwerking.”

CJG
Het CJG is een centraal loket waar kinderen, ouders en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. De afgelopen periode zijn hiervoor twee websites ontwikkeld: www.jonginhetlandvancuijk.nl voor jongeren, en www.cjglandvancuijk.nl voor ouders, opvoeders en professionals. Binnenkort openen ook in iedere gemeente inlooppunten hun deuren, waar mensen terecht kunnen voor informatie, advies en een goed gesprek.

[image=157730]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant