Afbeelding

Volle maand dolle ijspret tijdens Cuijk on Ice

Algemeen 52 keer gelezen
CUIJK – Schaatsgek Cuijk haalt de gladde ijzers weer uit het vet. Over amper tien dagen barst het spektakel Cuijk on Ice los. De tweede editie van het ijskoude maar hartverwarmende evenement vindt plaats van vrijdag 10 december tot en met zaterdag 9 januari 2011.

Een maand lang biedt de mobiele ijsbaan op het Louis Jansenplein in Cuijk dagelijks ouderwets schaatsplezier. De baan is geheel overkapt en aangekleed met sfeerverlichting.

Koek en zopie
Op het tot schaatstempel omgetoverde Louis Jansenplein is het daarom rondom de feestdagen goed vertoeven. Voor, tijdens en na het schaatsen is het namelijk genieten geblazen in het restaurant of bij de koek en zopie. Voor (levende) muziek en entertainment wordt gezorgd.

Sponsoring
Cuijk on Ice wordt mede mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke steun van de meer dan honderd sponsors. Zij maken het mogelijk dat in Cuijk jong en oud genieten kan van oerhollands schaatsplezier. Alles over het evenement, de openingstijden van de ijsbaan, tarieven, een digitale ‘ideeënbus’ en nog veel meer interessant nieuws is te vinden op de actuele website www.cuijkonice.nl.

Openingstijden
De schaatsbaan op het Louis Jansenplein is gedurende de ‘ijstijd’ dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur. Uitzonderingen zijn vrijdag 10 december (feestelijke opening), zondag 19 december (open vanaf 17.00 uur), zaterdag 25 december (open vanaf 14.00 uur) en nieuwjaarsdag 1 januari (open vanaf 14.00 uur). Voor kinderen tot groep 3 en mensen met een beperking zijn er vanaf 11 december speciale tijden, dagelijks van 7.30 tot 8.30 uur. Info op www.cuijkonice.nl.

[image=157524]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant