Afbeelding

Stemmen ID Trofee Gennep begonnen

Algemeen 81 keer gelezen
GENNEP – Nog even en dan zal op 10 december de winnaar van ID Trofee Gennep bekend worden. Een wedstrijd waarmee de gemeente Gennep haar inwoners uitdaagt om werk te maken van hun ideeën rond een drietal thema’s, om zo samen te komen tot het vitale Gennep waar de inwoners allemaal graag wonen, werken en recreëren. Kanshebbers zijn Nicky van Arensbergen en Robèr van slagerij Aarnoutse uit Gennep.

Hun idee ‘Centrum Versiering’ houdt in dat de Zandstraat in Gennep tijdens verschillende feestdagen wordt versierd met het bijbehorende thema. Zo worden tijdens Pasen de lantaarns versieren met paashazen. “Veel uitstraling maakt het centrum levendig”, aldus Nieky.

Promoten
Robér en Nicky kregen in de aanloop naar de finale 1500 euro om hun idee te promoten en eventueel verder uit te werken. Nicky: “Er zijn verschillende mutsen gemaakt. Van mijters tot kerstmutsen.” Deze zijn nu al te bezichtigen op de markt voor het stadhuis.

Stemmen
Inwoners van de gemeente Gennep van 14 jaar en ouder kunnen vanaf 1 december kiezen uit de beste zes ideeën. Het idee met de meeste stemmen wint het projectbudget van maximaal 25.000 euro voor de uitvoering van het idee. Voor meer info kijk op www.idtrofeegennep.nl.

[image=157521]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant