Afbeelding

Sint en Piet-spektakel geslaagd!

Algemeen 54 keer gelezen
Afgelopen zaterdag vond er in de sporthal de Wervel een groot Sint en Piet-spektakel plaats. De middag begon met een bezoek van Sint en Piet aan de allerkleinste leden van onze vereniging. De mini-kids genoten zichtbaar van de aanwezigheid van de Sint en zijn Pieten. In een gezellig knus onderonsje heeft de Sint met ondersteuning van zijn Pieten een soort pepernoten Memory spel gedaan met de mini-kids.
[image=157122]
Tegelijkertijd waren er zo’n 30 mini-pupillen aan het voetballen in de zaal. Natuurlijk wilde de Sint ook even zien hoe de toekomstige voetballertjes zich staande hielden in de zaal. Vanuit het midden van de zaal kon hij goed zien hoe de kindjes doelpunten mochten maken bij een van zijn pieten. Nadat ze op goal hadden geschoten, en natuurlijk hadden gescoord, mochten ze langs de Sint en zijn pieten en een leuk presentje in ontvangst nemen.

Wat later in de middag mochten ruim 100 F-jes gaan voetballen met de zwarte Pieten. Als eerste waren de lagere F-jes (F8 t/m F15) aan de beurt. En rond de klok van 4 uur begonnen de wedstrijdjes van de hogere F-jes (F1 t/m F7). Het enthousiasme straalde van de gezichtjes van alle F-jes af. Al vonden sommigen het wel vervelend dat de zwarte Pieten vol kattenkwaad zaten. Ze gingen zomaar basketballen of de goals verplaatsen. En dat kan natuurlijk niet als je wedstrijdjes aan het spelen bent.

De zwarte Pieten hebben alle kleurplaten mee genomen voor Sinterklaas. Wat waren het er dit jaar toch weer veel! De pieten hadden het moeilijk om te kiezen welke kleurplaten het mooiste waren. De prijswinnaars kregen een leuk cadeau mee naar huis.

Aan het einde van de voetbalmiddag kregen alle kinderen nog een zakje pepernoten, een cadeautje en een lekkere chocolade letter mee. Met een voldaan gevoel gingen alle kinderen, maar ook zeker de Pieten, naar huis.

De Sint en zijn Pieten bedanken alle kinderen, maar ook zeker de ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s voor hun aanwezigheid. En tot volgend jaar in de zaal.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant