Afbeelding

Dansspektakel voor goed doel

Muziek 84 keer gelezen
HAPS – De Hapse band ‘Struuf uut Hops’ houdt een muziekfestijn op 27 november, waarbij Hapse muzikanten optreden. Het ingezamelde geld gaat naar het project ‘Hops vur Hops’, dat de Hapse verenigingen een steuntje in de rug moet geven. Sporthal De Stappert zal dus op zijn kop staan. Zeker als er gefeest wordt voor een goed doel.

De band kiest bewust voor de Hapse jeugdverenigingen, omdat deze verenigingen komend jaar minder subsidie krijgen van de gemeente. Arie: “Ik vind dat dit niet ten koste mag gaan van cultuur, sport en sociale ontwikkeling.” Struuf wil zich daarom vaker inzetten voor de plaatselijke verenigingen. “We zijn een band die met plezier muziek maakt en als het nog voor een goed doel is, worden wij blij en sociaal rijker”, aldus de drummer van Struuf.

Battle
Een deskundige jury maakt na een ‘battle’ op 9 november de winnaar bekend op het muziekfestijn, waarbij de verenigingen Caboose, Jeugdcarnaval en Ponyclub Jong Talent zichzelf moesten presenteren. Jeugd- en Jongerenraad, Majorettevereniging Blue Stars en Opleidingsorkest Fanfare deden hier ook aan mee. “De battle was leuk, ludiek, serieus en goed verzorgd”, aldus Arie Verhoeven van Struuf.

Dorpsplein
De sporthal wordt omgetoverd tot een prachtig dorpsplein, met als middelpunt een dansvloer waar er gedanst kan worden op muziek van meer dan honderd artiesten: Het Zelfkantoor, Fanfare Juliana, Marieke van den Besselaar, Marliene Thijssen, Marloes Lemmers, Mike van Vlisselingen, Veerle Verschuren, Victorine Egelmeers en Struuf.

Aanvang: 20.00 uur. Entree 10 euro. Voorverkoop 8 euro bij sportcafé De Stappert en Spar in Haps. Sporthal De Stappert, Beerseweg 2 in Haps.

[image=156740]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant