Olympia op valreep naar winst

Voetbal 41 keer gelezen
BOXMEER - Hoewel het treffen tussen Olympia en DAW uit Schaijk eigenlijk geen winnaar verdiende trokken de Boxmerenaren aan het langste eind. In Boxmeer werd het 3-2 voor de gastheren.

[image=156701]

Kansen op doelpunten waren er in het eerste bedrijf voldoende. Er werd echter pas na de thee gejuicht. Het energieke DAW opende de score in de 65e minuut via Rob Vijmans. Een tweede Schaijks doelpunt werd vervolgens wegens buitenspel geannuleerd. Uit een strafschop schoot Koen Reijnen Olympia op 1-1. De gasten verloren even later Rens Wijnakker, die met tweede gele kaart werd heengezonden. Het duurde even voordat Olympia profiteerde maar het was Job Verheijen die de thuisclub aan de leiding bracht. Met nog acht minuten te gaan leek Olympia’s kostje gekocht. DAW kwam echter langszij via een omstreden doelpunt van Mike van Son die keeper De Bruin al dan niet reglementair de bal ontfutselde. Bobo Tubic bezorgde Olympia in extra tijd de winst: 3-2.