Afbeelding

Vrijdagavond weer swingen in de Wildeman

Muziek 89 keer gelezen
EINDHOVEN – Een stukje nostalgie keert weer terug op de Eindhovense markt: vrijdagavond is er weer Classics Dance Night in Grandcafé de Wildeman: lekker dansen op een verlichte dansvloer en uit je dak gaan op discomuziek uit de 70’s, 80’s en 90’s. Net zoals vroeger in discotheken als Maddox en Carlton kon.

[image=132391]

De Wildeman wordt omgetoverd tot een heuse discotheek in de sfeer van ‘Saturday Night Fever’ en ‘Studio 54’: mét een mooie verlichte dansvloer, een zee van licht en spiegelbollen en alle discomuziek, die de seventies en eighties tot zo’n geweldig tijdperk maakte. DJ Eddy Jansen: “Op de Markt is best veel te doen, maar lekker swingen zoals vroeger kun je nergens meer. Ook de danssalon en Club Massa zijn dicht! Dus is er zeker voor mensen tussen de 30 en 50 jaar, weinig te doen. De afgelopen vijf jaar hebben bewezen dat wij met Classics Dance Night het bekende gat in de markt hebben gevonden!”

Sfeer
Jansen en Jan Hendrix hebben er inmiddels al weer zo’n dikke vijf jaar Classics Dance Night’s opzitten. “Zo’n avond is méér dan alleen maar swingen. Hendrix: “Er ontstaat vaak spontaan een reunie-gevoel. Mensen die elkaar lang niet meer gezien hebben, elkaar kennen van school of de sportclub, praten bij en je kunt nog eens met dat jeugdvriendinnetje van vroeger de dansvloer op. Dat levert vaak een heel ontspannen sfeer op!”

Website
Op de website www.classicsdancenight.nl lees je alles over het evenement. Er staan foto’s en videoclips op eerdere evenementen. De entree in de Wildeman vrijdag a.s. is gratis. Aanvang is 22.30 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant