Afbeelding

Grote winst gehandicapt Olympia

Sport 82 keer gelezen
BOXMEER – De ziekenboeg bij Olympia is inmiddels met zes geblesseerden uitgegroeid tot een derde van de totale eerste selectie. Desondanks wonnen de mannen van Dick Regeling ruim (5-1) en verdiend van Milsbeek.

[image=154172]

Aanvoerder Tom Strik kon zijn doelpuntentotaal niet uitbouwen omdat ook hij vanwege een hamstringblessure langs de kant moest toekijken. Mitch Verstraaten, Ralph Stoltz, Levi Meulensteen, Bram Cornelissen, Niels van der Cruijsen en Mustapha Apaydin deden het allemaal goed in hun vervangende rol.

[image=154174]

[image=154175]

[image=154176]

Bobo Tubic opende na rust de score voor Olympia en tekende ook voor de 2-0. Via doelpunten van Levi Meulensteen werd het 3-0. Vanaf de penaltystip maakte Koen Cornellissen er 4-0 van. Een eigen doelpunt van Milsbekenaar Freek Kornelis, na een prachtige voorzet van Levi Meulensteen, werd het 5-0. De Milsbeekse eretreffer kwam van de voet van Dennis Abbenhuizen. Ferry Deckers had de score verder kunnen en wellicht moeten uitbouwen, maar diverse kansen van de voet van Deckers werden niet in een doelpunt omgezet.
Omdat FC Schadewijk verloor schuift Olympia op naar de vierde plaats met een gelijk aantal punten als DAW dat echter een wedstrijd minder heeft gespeeld.

[image=154177]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant