Afbeelding

Serie JVC neemt sensationele vormen aan

Voetbal 47 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk is op dit moment bijkans niet af te stoppen. Ook VVSB moest er in Cuijk aan geloven. De ploeg uit Noordwijkerhout ging met liefst 4-0 onderuit tegen de ontketende formatie van trainer Jan van Deinsen. Uit de laatste zeven wedstrijden haalde JVC liefst negentien punten wat gezien het niveau van de topklasse opzienbarend te noemen is.

[image=154157][image=154156]

Door het gelijke spel van FC Oss bij Quick'20 is JVC de koppositie op slechts vier punten genaderd. Niet dat daar echt naar wordt gekeken, zo realistisch is men wel op de Groenendijkse Kampen, maar het zegt veel over de vorm waarin het team steekt. Vooral op het eigen kunstgras lijkt er dit seizoen geen maat te staan op JVC. Er wordt door het team ongelooflijk veel en makkelijk gescoord aan de boorden van de Maas. Van Deinsen kon geen beroep doen op Rob Zegers die tijdens de warming-up afhaakte met een hamstringblessure waardoor Randy Hofmeijer doorschoof naar het middenveld en Daniel Voigt in de basis begon als centrale verdediger. Al snel bleek dat de bezoekers enorm kort zaten op het middenveld en vooral voorin over veel kwaliteit beschikten. De zwakte lag duidelijk achterin waar enkele zeer statische verdedigers bij het minste of geringste in de problemen kwamen. Al snel besloot Van Deinsen daarom tot een aanpassing van de speelwijze en zo snel mogelijk de ballen naar de hoeken voorin liet transporteren. Op die plekken kon men VVSB namelijk het meeste pijn doen. Na een kwartier spelen volgde al de beloning toen Colin van Mourik vanaf rechts voorzette en Wesley Meeuwsen knap vanuit de draai hard raak schoot: 1-0. Een mooie goal weer van de spits die de laatste weken in een bloedvorm steekt. JVC verzuimde vervolgens via El Allachi en Junquiera de wedstrijd voortijdig te beslissen. VVSB strafte dit bijna af maar de beste kans voor de gasten werd vlak voor de pauze in extremis van de lijn gehaald.

[image=154158]

Superieur
Vlak na de hervatting werd de wedstrijd dan toch beslist toen Achmed El Allachi weer werd bereikt en de kleine technicus goed doorzette en onder de keeper door kon scoren: 2-0. JVC speelde een gewonnen wedstrijd en was eigenlijk na de pauze min of meer superieur aan het achter de bal aanlopende team uit Zuid Holland. Na een mooie combinatie met Meeuwsen was het kilometervreter Dennis Schouten die de 3-0 aantekende. Uiteindelijk was het wederom de man uit Loosbroek die ook de laatste goal voor zijn rekening nam: 4-0.

JVC CUIJK: Tinus, Van Mourik, D. van Raaij, Voigt, Van Zanten, Hofmeijer, R. van Raaij, Schouten (86. Gencialoglu), El Allachi (86. Boogaard), Meeuwsen, Juncquiera.

[image=154138]

[image=154139]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant