Volharding onderuit tegen Margriet

Sport 59 keer gelezen
VIERLINGSBEEK – Volharding heeft zondag een uitgelezen kans om zich in de strijd om de bovense plaaten te mengen gemist. De Vierlingsbekers verloren in eigen huis met 1-3 van het Osse Margriet.

Alleen in het eerste kwartier leek Volharding te beseffen waar het om ging. Daarna zakten de roodwitten opeens onbegrijpelijk ver weg. Het door acht blessures zwaar gehandicapte Margriet werd nauwelijks een strobreed in de weg gelegd om te voetballen. De Ossenaren openden na een half uurtje de score via Rens van de Heuvel. Nog voor rust verdubbelden de bezoekers de voorsprong. Erik Ermers duwde bij een corner tegenstander Pim Korner omver, waardoor de bal op de stip ging. Margriet-aanvoerder Jeffrey van Lokven benutte de strafschop: 0-2. Trainer Sijbers paste het team in de rust aan maar de omzettingen wierpen geen vruchten af. Johan Vullings misdte in de 64e minuut een strafschop, waarna Margriet de strijd vier minuten later besliste via Vincent Groen. In de allerlaatste minuut bepaalde Erik Ermers de eindstand op 1-3.