Afbeelding

Toernooidata Copa del Agatha bekend

Sport 64 keer gelezen
SINT AGATHA - De organisatie van de Copa del Agatha heeft de toernooidata voor volgend jaar vastgesteld voor zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2011. Het sportpark van VCA in Sint Agatha (Cuijk) vormt in het tweede weekeinde van augustus 2011 andermaal het decor van het A-juniorentoernooi, dat komende zomer voor de derde keer wordt georganiseerd. De toernooidata sluiten beter aan op de grote vakantie in Zuid-Nederland en maken een samenwerking met andere toernooien mogelijk.

[image=153669]

“De afgelopen twee edities vond de Copa del Agatha plaats middenin de grote vakantie. Maar komende zomer valt het toernooi samen met het begin van de allerlaatste vakantieweek voor de scholen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Zodoende kunnen meer mensen, ook degenen die de laatste twee jaar op vakantie waren, het toernooi bezoeken. Bovendien werken we samen met het Belgische Eurofoot Tournament, dat een week voor de Copa plaatsvindt. Vanuit bezoekers en geïnteresseerden kregen we de vraag wanneer het toernooi in 2011 exact zou plaatsvinden. Zodoende dat we al in een vroeg stadium iedereen wensen te informeren”, aldus toernooivoorzitter Bob Thomassen.
Begin 2011 wil de organisatie van de Copa del Agatha het deelnemersveld presenteren. Thomassen wenst nog niet teveel vooruit te lopen op de exacte invulling. “Botafogo uit Brazilië zal het toernooi komen verdedigen, maar de gesprekken met andere deelnemers zijn in volle gang. We denken dat we de voetballiefhebbers in de regio andermaal kunnen verrassen met enkele aantrekkelijke teams.” Meer informatie op www.copadelagatha.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant