Afbeelding

'VV Sambeek is een echte dorpsclub'

Sport 70 keer gelezen
BOXMEER – Ook in de voetbaljaargang 2010-2011 houdt nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave de rubriek de Sluitpost in stand. Van standaardelftallen in het verspreidingsgebied van deze kranten wordt het aantal tegendoelpunten in competitieverband bijgehouden. De ploeg die in de competitie de minste tegengoals incasseert wint de trofee.

[image=153838]

Dit seizoen wordt iedere week de ‘twaalfde man’ voorgesteld. Geen team kan immers zonder de steun van supporters. Voetbal, vooral bij vv Sambeek, is de lust en het leven van Petra Barten (49). Vanaf haar twaalfde jaar voetbalde Petra bij vv Sambeek.Na haar carrière binnen de lijnen is zij op vele fronten actief voor haar club. “Ik ben veel bezig met de jeugdteams en ook in de kantine help ik veel”, zegt Petra, “Mijn man Albert is ook actief in het clubhuis.”

[image=153839]

De wedstrijden van het eerste elftal volgen Petra en Albert op de voet. “Onze zoon Tom speelt in het eerste.” De sfeer in de club bevalt haar: “VV Sambeek is echt een fijne dorpsvereniging.” Hoewel de resultaten achterblijven bij de verwachtingen hoopt Petra dat Sambeek een woordje meespreekt in de 6e klasse E. “We krijgen 15 goals tegen in 20 wedstrijden, en we houden 10 keer de 0."

[image=153840]

Weet u ook een kandidaat voor dezr rubriek? Stuur dan een e-mail naar http://j.groniger@demaasdriehoek.nl . Bellen naar de redactie kan ook: (0485) 38 04 25.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant