Milsbeek effectiever dan De Zwaluw

Sport 70 keer gelezen
OEFFELT/MILSBEEK - In de competitie namen De Zwaluw-spits Stan Cuppen, linksbuiten Michel Jansen en allrounder Gijs Janssen samen al tien van de zestien doelpunten voor hun rekening, maar in de bekerstrijd lukte het zondag niet om het net te vinden. Alle drie de spelers kregen in de eerste helft dotten van mogelijkheden tijdens de bekerwedstrijd tegen Milsbeek maar het was telkens keeper Blaauw die de Oeffeltenaren van score afhield. De Limburgers zegevierden met 0-2.

[image=153348]

Waar de grootste mogelijkheid door Michel Jansen om zeep werd geholpen scoorden de gasten wel. De Limburgers kwamen in de eerste helft twee keer voor de goal van de Oeffeltse doelman Koen Verstelle en het was twee keer raak op het sfeervolle Oeffeltse sportpark. Beide malen werd gescoord uit een standaardsituatie. De openingstreffer werd gemaakt door de Milsbeekse aanvoerder Rik van Schaijk. Het tweede doelpunt kwam op nam van Niek Lamers. De 0-2 ruststand was tegen de verhouding in.

[image=153349]

Na rust was De Zwaluw geen schim meer van het elftal van de eerste helft. De hardwerkende Gijs Janssen werd gewisseld voor Jeroen de Wit, wat niet goed uitpakte. De Milsbeekse formatie controleerde de wedstrijd, maar liet het na om de score uit te breiden. In het laatste kwartier van de wedstrijd kreeg Tom Verbroekken (ingevallen voor Michel Jansen) na een voorzet van Willem van Haren nog een grote kans op de aansluitingstreffer, maar de invaller zorgde niet voor de spannende eindfase die de wedstrijd wel verdiende.