Hapse volleybalsters denderen door!

Algemeen 120 keer gelezen
Op zaterdag 23 oktober speelde Havoc Dames 1 in Haps tegen de Zuid-Limburgse ploeg ADC. De Hapse formatie kon vandaag niet beschikken over Inge Wientjes, zij kon er helaas niet bij zijn vanwege privéredenen. Desalniettemin bleek Havoc Dames 1 met een incomplete selectie, toch in staat, om de volle 4-0 winst te pakken.

Set 1: 25-13
In tegenstelling tot vorige week wist Havoc nu haar tegenstander, in de beginfase, wél onder druk te zetten. Bij een stand van “3-3” kwam spelverdeelsters Rianne Kusters aan service, en wist haar team naar een “8-3” voorsprong te serveren. De toon was hiermee gezet, en ADC leek volledig verrast door het sterke spel aan Hapse zijde.

Set 2: 25-11
De 2e set werd een ware ‘’walk-over”, waarbij de Hapse ploeg werkelijk over haar tegenstander heen denderde.” Het was Indy van de Groes die met een indrukwekkende service-serie haar team naar de “11-0” serveerde. Ook Carola Arts en Ineke de Bruijn lieten met gerichte en harde aanvallen, geen spaan heel van de Zuid-Limburgse ploeg.

Set 3: 25-23
De derde set leken zenuwen de Hapse ploeg parten te spelen, en Havoc wist de set onnodig spannend te maken. Vrijwel de gehele set stond Havoc op achterstand, en er volgde een bloedstollende eindfase. Pás bij een achterstand van 22-23, wist Havoc het tij te keren, en de set naar zich toe te trekken (25-23). Ondanks het matige spel in deze set, toonde de Hapse dames opnieuw de nodige veerkracht.

Set 4: 25-16
Het verzet van ADC leek gebroken in de 4e set, en de wedstrijd werd op een volwassen manier uitgespeeld. De volle 5 punten in eigen huis; wederom een knappe teamprestatie van de Hapse formatie!

Volgende week zaterdag speelt Havoc Dames 1 om 16.30u in Den Dungen tegen Particolare/DS.