Afbeelding

Cuijk on Ice wederom van start

Algemeen 40 keer gelezen
CUIJK – Na het eerste succes van vorig jaar kunnen van 10 december tot en met 9 januari weer de schaatsen ondergebonden worden bij ijsbaan Cuijk on Ice. Dat betekent vier weken lang schaats-, glij- en ijspret voor inwoners, scholen, verenigingen en bedrijven in het Land van Cuijk!

De kunstijsbaan wordt op het Louis Jansenplein sfeervol ingericht met passende muziek, kerstbomen en verlichting op en om de baan. “De warme entourage zal iedere gedachte aan de ijskou in ieder geval verdrijven”, aldus Peter Schouten van de Stichting Cuijk on Ice.

Hulp
Peter zet samen met Frans Bus en Heiny Sonnenberg alles op alles om ook Cuijk on Ice II weer tot een succes te maken. Samen met de inspanningen van de gemeente, sponsoren uit zowel de industrie als de middenstand en de vele vrijwilligers, ziet het ernaar uit dat het de organisatie ook gaat lukken. Peter: “De sponsoren van dit jaar zijn onder andere te herkennen aan een raamsticker Sponsor Cuijk on Ice seizoen 2010-2011.”
“Binnenkort krijgen de vrijwilligers die zich in maart alweer hebben aangemeld, een oproep voor een eerste algemene bijeenkomst”, zegt Peter, “die is op 10 november in Café Spinners.” Stichting Cuijk on Ice geeft die avond ook de officiële aftrap de tweede editie van Cuijk on Ice.

IJspret
Alle activiteiten van vorig jaar krijgen ook dit jaar volgens de organisatie weer voldoende aandacht. “De Koek en Zopie onder verantwoording van Peters Rit komt weer met speciale aanbiedingen en ook wintercafé ‘Sfeer in de Bond’ geeft acte de presence. Daarnaast houden we bij voldoende belangstelling een kerstmarkt op 17 en 18 december, samen met de door de ondernemersvereniging Cuijk georganiseerde Night Light Shopping.” Er kan zelfs met toestemming van de gemeente getrouwd worden op de ijsbaan. Peter: “Zo kun je een speciaal tintje geven aan een toch al bijzondere dag.”

Informatie
De opening van de baan op 10 december is spectaculair maar nog een verrassing. Belangstellenden voor een stand op de kerstmarkt kunnen voor inlichtingen of aanmeldingen contact opnemen met Bart Thijssen, (0485) 31 38 17. Tips voor de organisatie of helpende handen kunnen contact opnemen met het bestuur van Cuijk on Ice: info@cuijkonice.nl. Meer informatie is te vinden op www.cuijkonice.nl en de komende uitgaves van De Maas Driehoek.

[image=153184]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant