Afbeelding

Brons Sensation Cheerleaders

Algemeen 65 keer gelezen
BOXMEER - Het seniors-team van de Sensation Cheerleaders hoge ogen gegooid op het NK Cheerdance in Ulft. De Boxmeerse dames, die zich via drie voorronden wisten te plaatsen, veroverden op het NK op 10 oktober de bronzen trofee.

In de finale moesten de Sensation Cheerleaders het opnemen tegen de sterke Stardancers en Reloaded Danceteam. De Stardancers waren onlangs vertegenwoordigd op European Open terwijl het Reloaded Danceteam hoog eindigde op de Cheerleading Worlds in Amerika. In Ulft kampten enkele Boxmeerse danseressen met zware blessures. Ter compensatie legde het team een enorme wilskracht aan de dag.

Beoordeling
Het optreden van de Sensation Cheerleaders verliep in de finale vlekkeloos. Zichtbaar genietend gaven de dames alles waardoor de performance tot tevredenheid verliep.
De Sensation Cheerleaders werden gejureerd op gebied van choreografie, danstechniek en synchroniniteit. Die beoordeling leverde de Boxmeerse seniors een derde plaats op. Uit handen van Nelson Petter, het hoofd van de Dutch Cheerleading Association ontving het team de trofee. Coach Anne-Marie Olcay-Janssen was tevreden: “We hebben in de finale onze hoogste score van de voorrondes verbeterd. Bovendien is Cheerdance niet ons specialisme.” Ook geïnteresseerd om cheerleader te worden? Stuur dan een e-mail naar info@sensationcheerleaders.nl.

[image=153180]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant