Knappe reeks van winnend JVC Cuijk

Voetbal 39 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk is in de Topklasse aan een geweldige reeks bezig; tegen FC Lienden werd de derde overwinning op rij en het dertiende punt in vijf wedstrijden bijgeschreven. Op de overtuigende 4-1 zege was niets af te dingen.

Voor twaalfhonderd toeschouwers speelde JVC Cuijk opnieuw als een sterk collectief en scoorde op de juiste momenten. In de openingsfase was het nog wat aftasten, maar na een kwartier schoot Rob Zegers een afgeslagen bal achter keeper Berry Peters (1-0).
JVC Cuijk verzuimde lang de tweede treffer binnen te tikken en het was FC Lienden dat nog voor rust verrassend op gelijke hoogte kwam. John van Loenhout schoot een strafschop in twee keer achter keeper Bart Tinus: 1-1.
Na rust ging JVC Cuijk op zoek naar een nieuwe voorsprong. Deze kwam er in de 55e minuut. Randy Hofmeijer schoot een vrije trap van 20 meter achter de kansloze Berry Peters (2-1). Na ruim een uur werd de wedstrijd beslist. Uitblinker Wesley Meeuwsen ging op avontuur in het Liendense strafschopgebied en werd neergelegd. Randy Hofmeijer bleef vanaf 11 meter koel (3-1). Wesley Meeuwsen bekroonde zijn geweldige spel met een mooi lobje en de vierde JVC-treffer: 4-1.