Efficiënter SSS’18 klopt Achates

Voetbal 79 keer gelezen
OTTERSUM - In een wedstrijd waarin Achates er veel aan gelegen was de punten in Ottersum te houden, ging SSS’18 uit Overloon met de overwinning naar huis.

Het begon wel goed voor de thuisclub want al na vijf minute kopte Pim Volkert schitterend raak na een corner van Remco Loeffen (1-0).
SSS’18 kreeg langzaam maar zeker beter vat op het sterke spel van Achates en plots leverde een van de SSS’18 corners succes op. De mee naar voren gekomen Stan Venhuizen torende hoog boven iedereen uit en kopte de bal in de bovenhoek (1-1).
Enkele minuten voor het rustsignaal werd, naar later bleek, de beslissende mokerslag uitgedeeld. Tot twee keer toe was het Luc Janssen, die de Achates doelman Noy het nakijken gaf. Met een 1-3 stand gingen de ploegen thee drinken.
In de tweede helft bleef Achates proberen de bakens te verzetten, maar SSS’18 bleef stug verdedigen. Ingestudeerde corners van Achates zorgden voor verwarring en gevaar, maar gescoord werd er niet. Uiteindelijk kreeg SSS’18 zelfs de beste kansen. Ook Stan van Raaij, ingevallen voor Frits Lucassen, wist de score voor SSS’18 niet verder op te voeren.