Afbeelding

Dierentuin op stelten

Algemeen 80 keer gelezen
OVERLOON - Oog in oog staan met vele, bijzondere diersoorten zoals cheetahs, reuzenmiereneters en gibbons en meedoen aan beestachtige leuke activiteiten. Het kan allemaal tijdens de herfstvakantie in Zoo Parc Overloon! Een afwisselend activiteitenprogramma voor jong en oud staat op de agenda.

Op donderdag 21 oktober en zondag 24 oktober kunnen bezoekers in het theater van Zoo Parc Overloon genieten van de nieuwe theatervoorstelling ‘Tante Tula’s Kruidenleerschool’. Tante Tula is gek op de natuur en neemt iedereen mee op een fascinerende reis. In haar Kruidenleerschool geeft ze op magische wijze les over de natuur en al haar natuurlijke krachten. De theatervoorstelling start twee keer: om 12.30 uur en 14.30 uur.

Times
Waarom houden ringstaartmaki’s stinkgevechten? Hoeveel duizenden mieren slobbert een reuzenmiereneter per dag naar binnen? Hoe mooi kunnen gibbons zingen? Iedereen die op deze en andere vragen een antwoord wil, is welkom bij het dagelijkse Zoo Times. Tijdens Zoo Times vertellen medewerkers van alles over de bijzondere gewoontes en eigenschappen van de dieren in Zoo Parc Overloon. Natuurlijk is ook de dierverzorgen voor vragen beschikbaar.

Beestenboel
Maar in Zoo Parc Overloon is deze vakantie nog meer te doen. Elke dag wordt er van 12.00 tot 16.00 uur geschminkt en bijna elke dag is er in het theater een poppenkastvoorstelling om 12.30 en 14.30 uur. Bij de Beestenboelkar kunnen bezoekers zien hoe het schild van een schildpad er van binnen uit ziet. Of de vacht van een kameel voelen. Beestenboel staat elke zondag van 13.30 tot 16.00 uur in het park.

[image=153164]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant