Afbeelding

Gezocht: fietsmaatjes Tour for Life

Sport 48 keer gelezen
HAPS – Op zoek naar een nieuwe uitdaging heeft de 26-jarige Ineke Kremers uit Haps het oog laten vallen op het fietsevenement Tour for Life. Voor deze acht daagse etappekoers hoopt de sportster teamgenoten te vinden. “Het is een hele krachttoer maar ik doe het voor het goede doel, Artsen zonder Grenzen.”

[image=152544]

De werkwijze van Artsen zonder Grenzen bevalt de Hapse die sinds anderhalf jaar wekelijks meerdere keren op de fiets stapt.
De derde editie van de Tour of Life vindt plaats van 28 augustus tot en met 4 september volgend jaar. “De start is in de buurt van Turijn in Noord-Italië, de finish is op de Cauberg in het Zuid-Limburgse Valkenburg.” De maximaal 50 teams van 6 tot 9 mensen leggen in 8 dagen etappes van 125 tot 200 kilometer af. De deelnemende teams laten zich voor hun prestatie sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. “De fietsers zelf betalen 100 euro deelnamekosten. Voor dat bedrag wordt een standplaats op een camping, eten en proviand onderweg beschikbaar gesteld. Ook worden we begeleid door de organisatie en oud-wielerprof Marc Lotz.”
Om haar missie te doen slagen is Ineke op zoek naar vijf tot acht dames. Een echte profielschets voor de toekomstige teamgenoten heeft de Hapse niet. “Ik zoek meiden en vrouwen die bereid zijn veel te trainen. Doorzetters met karakter, die wil ik graag.” Dames die de uitdaging aandurven of interesse hebben kunnen een e-mail sturen naar . Informatie over Tour for Life op www.tourforlife.nl.
Lees het volledige artikel in nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave van deze week.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant