Afbeelding

Koopzondagen in Boxmeer

Algemeen 75 keer gelezen
BOXMEER - Afgelopen 26 september en 03 oktober stond Boxmeer in teken van de koopzondagen. Tijdens de twee zondagen waren verschillende activiteiten georganiseerd.

[image=151875]

De presentaties van de afdelingen konden rekenen op veel publiek. Bezoekers waren zeer geïnteresseerd in het werk van de ambtenaren. De verschillende activiteiten, demonstraties en wedstrijden trokken veel bekijks. Sowieso was het dit weekeinde druk in Boxmeer. Ook door de koopzondag en Klasse(n)kunst, de expositie die voor het laatst open was.

[image=151876]

Het waren bijzondere verschijningen zondag in koopcentrum Boxmeer, de grote en kleine skyrunners. Als vreemde sprinkhanen wipten de levende poppen tussen het winkelend publiek door, dat zichtbaar genoot van de ‘springkunstenaars’. Ze zorgden voor leven in de brouwerij tijdens de extra koopzondag, waarmee de Boxmeerse ondernemers de open zondag in het nieuwe gemeentehuis omlijstten. De duizenden kooplustigen die op deze prachtige herfstzondag Boxmeer opzochten, konden ook nog genieten van kunstwerken, die in de etalages van de winkeliers waren opgesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant