Afbeelding

Knallende winst JVC Cuijk op Argon

Voetbal 41 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk nam zondagmiddag wraak op alle criticasters en ook een beetje op zichzelf door Argon op een dikke nederlaag te trakteren: 4-0. De Cuijkse treffers kwamen op naam van Dennis Schouten, Daniel Voigt, Danny van Raaij en Mick Boogaard. Door de winst stijgt JVC liefst zeven plaatsen op de nog prille ranglijst.

[image=83739]
Foto Peter Kuijpers

Dit had JVC even nodig: een lekkere winstpartij op een aansprekende tegenstander. En dat is Argon zeker want de Mijdrechters doen al sinds jaar en dag mee in de top van het nationale amateurvoetbal. Drie jaar geleden was het nog Argon dat JVC in een rechtstreeks duel van de landstitel hield. In een tumultueus duel trokken de Mijdrechters destijds met 2-0 aan het langste eind waar de gasten aan een gelijkspel genoeg hadden gehad. Inmiddels is alles weer anders hoewel bij de thuisploeg nu ook de uitblinkers van toen, Randy Hofmeijer en Rik van Griensven, weer aan de aftrap stonden. Een verrassende starter was Rik Renirie die Achmed El Allachi verving. De kleine vleugelflitser was namelijk de hele week ziek geweest. Robby van Raaij was wel gewoon van de partij na zijn kwetsuur van vorige week maar Rob Zegers en Nick Paymans lijken langer uit te vallen.

Extra lekker
Hoe dan ook liet JVC zien als een goed collectief te kunnen spelen. Argon had het lastig en moest toezien dat Dennis Schouten voor 1-0 zorgde nadat de nuttig spelende Wesley Meeuwsen hem had bediend. Even later verdubbelde Daniel Voigt de score toen hij een corner van Randy Hofmeijer binnenkopte. Extra lekker was de 3-0 op slag van rust toen Danny van Raaij uithaalde bij een vrije trap en kon profiteren van een gigantische keepersfout. De zege was hiermee binnen want bij Argon geloofde men er niet meer in. De onvrede bij de Mijdrechters liep onderling behoorlijk op waardoor er geen gevaar meer te duchten was. Na een rush langs de zijlijn van Rik van Griensven was het invaller Mick Boogaard die 4-0 kon maken. Een grote overwinning dus voor JVC dat nu weer lekker naar boven kan kijken.

Opstelling JVC
Tinus, Van Griensven, Voigt, D. van Raaij, Van Zanten, Hofmeijer, Schouten, R. van Raaij, Renirie (70. Boogaard), Meeuwsen (64. Akankan), Junquiera (75. Schoofs)

Uitslagen
Hollandia - FC Oss 0-1
Haaglandia - Quick'20 0-2
VVSB - EVV 2-0
Baronie - FC Hilversum 1-0
JVC Cuijk - Argon 4-0
AFC - Achilles'29 3-2
Gemert - FC Lienden 1-2
De Treffers - Dijkse Boys 5-1

[image=150508]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant