Afbeelding

Biergift dankzij Bavariababes.nl

Opmerkelijk 59 keer gelezen
RIJKEVOORT – Niemand minder dan Peter Swinkels, de vader van de directeuren van bierbrouwer Bavaria kwam dinsdag voorgereden bij de showroom van Arts Keukens in Rijkevoort.

[image=141417]

Als luxe koerier van het Lieshoutse concern leverde Swinkels senior tot verrassing van de keukenspecialist een serie trays met koel pils en het fonkelnieuwe 0% witbier af.
Aanleiding voor de spontane actie was een vrolijk onderonsje met directeur Patrick Peeters, die vorige week als ludieke actie de website www.bavariababes.nl online had gezet. “De communicatieafdeling van Bavaria kon onze grap wel waarderen. Dat blijkt ook wel uit de afgeleverde biergift”, stelt Patrick die samen met broer Silfran het bedrijf leidt. “Wij zijn Brabants en ambachtelijk en dat is Bavaria ook.”

Reclamestunt
De babes-site kreeg de afgelopen dagen een onverwacht grote boost, nadat op het WK Voetbal in Zuid-Afrika in oranje ‘Bavaria-jurkjes’ gehulde meiden wereldwijd een stortvloed aan publiciteit genoten.
Bij de bierbrouwer in Lieshout hebben ze het geweten, en wat Patrick betreft mag ook Arts Keukens via de site meer in de spotlights. “We hebben het er over gehad om ons voordeel uit die site te halen. Wat ons betreft gaat dat ook zeker gebeuren. Ik zou zeggen, kijk maar”, glimlacht de keukenspecialist.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant