Afbeelding

JVC Cuijk tankt vertrouwen tegen SSS'18

Voetbal 51 keer gelezen
CUIJK - Ook JVC Cuijk oefende zondagmiddag. De Cuijkenaren toonden zich gedreven en geconcentreerd en wonnen dan ook moeiteloos met 6-0 van de 2e Klasser uit Overloon. Dennis Schouten scoorde drie keer terwijl Ferdy Akankan, Ali Gencalioglu en Orin de Waard ook een duit in het zakje deden.

[image=83739]
Foto: Peter Kuijpers

Robby van Raaij
Het was een nuttig potje voor JVC dat vanaf volgende week weer het goede gevoel wil pakken dat vooral in de openingsweken van de competitie zo nadrukkelijk aanwezig was. Na acht wedstrijden koesterde men reeds twintig punten maar daarna raakten enkele belangrijke jongens geblesseerd en kwam de bekende klad er wat in. Ondertussen is Robby van Raaij weer zo goed als fit: aanstaande dinsdag zal hij tegen UDI'19 weer minuten gaan maken. Ook Ferdy Akankan is weer van de partij. Tegen SSS'18 speelde hij een helft mee.

Hamstring
Meer zorgwekkend is de situatie van Mourad Mamaar. Voor de derde keer dit seizoen liep de middenvelder, ook erg sterk in de openingsfase van deze competitie, tegen een spierblessure aan. Na de hamstring is reeds voor de tweede keer het bovenbeen aan de beurt. Sneu voor Mamaar en ook voor JVC want in goede doen is hij een belangrijke kracht.

SV Deurne
Trainer Willie Willems was zondagmiddag tevreden over het spel en, vooral, de gedrevenheid van zijn team. Hij weet ook dat een goede start, te beginnen zondag tegen SV Deurne, de basis kan leggen voor een geslaagde inhaalrace.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant