Afbeelding

JVC Cuijk tegen regerend kampioen

Voetbal 58 keer gelezen
CUIJK - Voor JVC Cuijk is het zondag meteen al een belangrijke dag. Meteen de eerste wedstrijd na de winterstop moet de ploeg met een zege het signaal afgeven weer het lek boven te hebben. Tegenstander zal in Cuijk regerend kampioen SV Deurne zijn.

[image=47730]
Foto Peter Kuijpers

De heenwedstrijd in Deurne, de eerste wedstrijd van het seizoen, werd door JVC Cuijk met 0-1 gewonnen. Het leek de voorbode van een fraai en succesvolle periode van de Cuijkenaren. Zoals al vaker op deze plaats geschreven ging het daarna ineens wat minder. Het gaat er nu om dat de Cuijkenaren zich weer herstellen. De voortekenen zijn wat dat betreft goed want de geblesseerden Van Raaij en Akankan lijken weer aan te sluiten terwijl ook Dave Eveleens weer helemaal terug in de groep is.

Uiteraard zijn er met Koel, Van Es, Van de Burgt en Mamaar (tijdelijk) wel wat spelers weggevallen maar dat lijkt opgevangen te kunnen worden. SV Deurne is natuurlijk een lastige tegenstander voor iedereen maar de kampioenen hebben tot nu toe te maken met een slecht jaar.

Pikant wordt het duel voor Deurne-aanvaller Joep Sijbers want volgend jaar speelt hij in het shirt van JVC Cuijk. Wil JVC, toch één van de favorieten, nog mee doen om de titel dan moet er zondag gewonnen worden. Maar dat weten ze zelf ook wel. In ieder geval maakte de ploeg tegen SSS'18 een goede indruk. Dinsdagavond eindigde een oefenduel met UDI'19 in 1-1 maar daar moet bij worden aangetekend dat de Cuijkenaren geen beroep konden doen op beide centrumspitsen Akankan en De Waard. Bovendien was Evans ziek en viel Dave Eveleens uit.

Overigens is de verwachting dat bovengenoemde spelers zondag wel gewoon inzetbaar zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant